У такому вигляді гречку їдять всі і ще добавку просять, - розповідають користувачі в мережі, передають Патріоти України. Далі - мовою оригіналу:
Отвариваем гречку в слегка подсоленной воде до готовности.
Cыр натираем на терке.
Лук нарезаем кубиками, морковь натираем на терке.
На дно формы, смазанной маслом, выкладываем половину подготовленной каши, затем присыпаем сыром, затем выкладываем половину обжаренных овощей и посыпаем яйцами.
Запекаем при 200 градусах в течение 10-15 минут.
Приятного аппетита!
25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...
За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...