У такому вигляді гречку їдять всі і ще добавку просять, - розповідають користувачі в мережі, передають Патріоти України. Далі - мовою оригіналу:
Отвариваем гречку в слегка подсоленной воде до готовности.
Cыр натираем на терке.
Лук нарезаем кубиками, морковь натираем на терке.
На дно формы, смазанной маслом, выкладываем половину подготовленной каши, затем присыпаем сыром, затем выкладываем половину обжаренных овощей и посыпаем яйцами.
Запекаем при 200 градусах в течение 10-15 минут.
Приятного аппетита!
На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...
Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2025 року у хр...