У такому вигляді гречку їдять всі і ще добавку просять, - розповідають користувачі в мережі, передають Патріоти України. Далі - мовою оригіналу:
Отвариваем гречку в слегка подсоленной воде до готовности.
Cыр натираем на терке.
Лук нарезаем кубиками, морковь натираем на терке.
На дно формы, смазанной маслом, выкладываем половину подготовленной каши, затем присыпаем сыром, затем выкладываем половину обжаренных овощей и посыпаем яйцами.
Запекаем при 200 градусах в течение 10-15 минут.
Приятного аппетита!
Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2025 року у хр...
Після Великодня почалася Світла седмиця. Кожен день цього тижня має свої традиції. Цьогоріч 23 квітня східні та західні християни разом відзначають Світлу середу. Про традиції третього дня Світлої седмиці переказують Патріоти України. Далі - мовою ориг...