Господині на замітку: Смачна Царська паска (відео)

Паска виходить м'якою, ніжною, дуже ароматною, і просто тане в роті. А поєднання цедри апельсина і кураги приємно здивує Вас і Ваших гостей.

Надзвичайна сирна паска виходить приємного жовтого кольору, кількість кураги можна регулювати на свій смак, або замінити її іншими сухофруктами, додати горіхи, передають Патріоти України з посиланням на Шеф-повар.

Інгредієнти:
  • Сир 9% - 500 гр
  • Жовтки - 2 шт
  • Вершкове масло - 100 гр
  • Сметана - 100 гр
  • Цукор - 80 гр
  • Ванільний цукор - 20 гр
  • Цедра половини апельсина (лимона)
  • Курага - 150 гр

Приготування:

  1. Сир подрібнити блендером або перетерти через сито.
  2. Натерти цедру половини апельсина (лимона) тільки помаранчеву (жовту) частину.
  3. У сир додати жовтки, масло, сметану, цукор, ванільний цукор, цедру. Знову все подрібнити до однорідного стану блендером.
  4. Масу прогріти на водяній бані або в каструлі на середньому вогні, не даючи їй закипіти. Маса буде ставати більш рідкої, це цілком нормально.
  5. Дати масі охолонути трохи і додати в неї дрібно нарізану курагу.
  6. Форму викласти 2 шарами марлі, відправити в неї сирну масу, форму поставити в миску, куди буде стікати зайва рідина. Зверху встановити невеликий гніт. Залишити в холодильнику на 24 години.
  7. Паску перекласти на блюдо для подачі і прикрасити.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...