Господині на замітку: Смачний тертий пиріг з вишнями (відео)

Як швидко і легко приготувати смачний десерт до чаю.

Хочете приготувати щось смачненьке до кави і чаю, але не хочете витрачати на цей процес багато часу і сил? У цьому матеріалі ми поділимося з вами рецептом смачного і ароматного пирога, який можна приготувати всього за 1 годину, передають Патріоти України.

Вам знадобляться такі інгредієнти: маргарин (250 г), яйця (3 шт.), цукор (1 склянка), сметана (3 ст. л.), розпушувач (1 ст. л.), борошно (4.5 склянки), вишні (500 г).

Крок 1: Для початку потрібно нарізати кубиками маргарин.

Крок 2: Потім додати до нього розпушувач і борошно і перемішати всі інгредієнти до стану крихти.

Крок 3: Яйця збити з цукром в окремій ємності до отримання густої піни, потім додати до них сметану і перемішати.

Крок 4: Змішати всі інгредієнти для тіста і швидко замісити їх руками. Потім поділити тісто на 2 нерівні частини, загорнути в плівку і відправити в морозилку приблизно на 30 хвилин.

Крок 5: Застелити форму для випічки пергаментом і підготувати вишні. Якщо вони з кісточками, кісточки потрібно попередньо видалити.

Крок 6: Більшу частину тіста дістати з холодильника і руками розподілити по формі.

Крок 7: Відправити тісто на 10 хвилин у духовку при температурі 180-200 градусів.

Крок 8: Викладаємо на тісто вишні, за бажанням посипаємо цукром, потім зверху натираємо на крупній тертці другу частину тіста.

Крок 9: Відправляємо пиріг в духовку на 25 хвилин. Частування готове!

Порада: Можна скоротити час охолодження тіста, якщо розділити його на безліч маленьких шматочків. Так воно швидше стане твердим і його буде зручніше натирати на тертці.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...