Салат "Ніжний" можна готувати на будь-яке свято або звичайний сімейний вечерю. Салат виходить ніжним, ситним, красивим і шалено смачним. Готується він просто і швидко, тільки потрібно для початку все зварити. Майонез ми пропонуємо теж приготувати самостійно, адже так салат вийде набагато смачніше і нешкідливим - розповідають користувачі в мережі, передають Патріоти України. Далі - мовою оригіналу:
"Какие ингредиенты будут нужны:
Составляющие майонеза:
Приступаем к процессу приготовления:
Вареные картошку, морковку и яйца натрите при помощи терки с крупной фракцией. Огурец и красную рыбу нарежьте в виде кубиков небольшого размера.
Далее салат выкладывается слоями: слой первый – картофель + смазать майонез; слой второй – половина слабосоленой красной рыбы; слой третий – морковка + майонез (если вам не нравится вкус вареной морковки, то можете сбрызнуть ее соком лимона и тогда вкус будет совсем другой); слой четвертый – огурец + майонез; слой пятый – яйца + смазать майонезом; слой шестой – вторая половина семги; Украсьте зеленью и можете подавать.
Такого нежного салата вы еще не ели. Так что обязательно его приготовьте.
Как приготовить майонез:
Налейте масло растительного происхождения, разбейте яйцо и взбивайте с помощью погружного блендера в течение 15-20 секунд. Яйцо и масло должны быть комнатной температуры. Далее добавьте горчицу, всыпьте соль, сахар и влейте сок лимона. Взбейте еще раз.
Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2025 року у хр...
Після Великодня почалася Світла седмиця. Кожен день цього тижня має свої традиції. Цьогоріч 23 квітня східні та західні християни разом відзначають Світлу середу. Про традиції третього дня Світлої седмиці переказують Патріоти України. Далі - мовою ориг...