Господині на замітку: Торт Орео з крихтою печива (відео)

Простий і смачний рецепт торта на будь-який випадок.

Зовсім не обов'язково витрачати купу часу, щоб самостійно приготувати смачний і оригінальний торт на свято або просто до чаю. У цьому матеріалі ми розповімо вам, як зробити торт з найпростіших інгредієнтів. Це частування точно сподобається вам і вашим гостям, передають Патріоти України.

Отже, для приготування простого торта вам знадобляться наступні продукти: печиво Орео (2 упаковки), вершковий сир Маскарпоне (2 коробочки), також його можна замінити сметаною і нежирним сиром (по 1 упаковці кожного інгредієнта), ванілін (щіпка), цукор за смаком , збиті вершки в балоні (для прикраси), кілька шматочків чорного шоколаду (для прикраси).

Крок 1: Печиво потрібно подрібнити в крихту за допомогою качалки, м'ясорубки або блендера. Потім додати ложку начинки (вершкового сиру або сметани), ретельно перемішати.

Крок 2: В форму для торта викласти половину "тіста" рівним шаром.

Крок 3: Тепер потрібно приготувати начинку. Вершковий сир або сметану з сиром потрібно гарненько збити міксером до отримання пишної повітряної маси. Тепер слід додати цукор і ванілін і збити все ще раз кілька хвилин.

Крок 4: Викласти начинку на тісто, відправити в холодильник на 30 хвилин, щоб начинка трохи застигла. Потім викласти тісто, що лишилося, та зробити ще один шар начинки. Знову відправити у холодильник.

Крок 5: Готовий торт прикрасити збитими вершками і посипати тертим шоколадом. Також можна покласти зверху кілька цілих печенюшок.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...