Пишне дріжджове тісто і соковита м'ясна начинка в них поєднуються з яскравим і незвичайним весняним видом.

Трояндочки з м'ясом не тільки ваблять апетитним ароматом, але і радують око: справжній квітник на твоїй кухні, - розповідають користувачі в мережі, передають
Патріоти України. Далі - мовою оригіналу:
ИНГРЕДИЕНТЫ
- 480 г муки
- 80 г сметаны
- 100 мл молока
- 2 ст. л. сахара
- 3 г сухих дрожжей
- 75 г сливочного масла
- 1 яйцо и 1 желток
- 1 ч. л. соли
- семена кунжута для украшения
ИНГРЕДИЕНТЫ ДЛЯ НАЧИНКИ
- 450 г мясного фарша (индейка)
- 3 вареных картофелины
- 2 луковицы
- 4 ст. л. растительного масла
- соль, черный перец, кориандр по вкусу
ПРИГОТОВЛЕНИЕ
- Смешай дрожжи, чайную ложку сахара и полстакана слегка подогретого молока. Перемешай всё и оставь в теплом месте на минут 10 (до шапочки).
- В оставшееся подогретое молоко вбей яйцо, влей молоко с дрожжами и сметану.
- Смешай всё при помощи венчика, добавь соль, сахар и растопленное сливочное масло.
- Постепенно введи муку.
- Замеси не очень крутое тесто.
- Накрой салфеткой и оставь, чтобы поднялось.
- Тем временем мелко нарежь лук. Натри на терке вареный картофель.
- Пассеруй лук в растительном масле до мягкости.
- Смешай в миске сырой фарш, пассерованный лук и тертый картофель. Добавь специи.
- Сформируй из теста 12 одинаковых шариков. Раскатай каждый в лист.
- Одну половину листа оставь для начинки, а на второй сделай 10–12 параллельных надрезов.
- Выложи на целую часть заготовки порцию фарша.
- Сверни ее рулетом, как на фото.
- А затем заверни в спираль.
- Смажь булочки взбитым желтком и посыпь кунжутом.
- Выпекай в духовке, разогретой до 180 градусов, 35 минут.
Булочки с мясом получаются воздушными, а за счет кориандра еще и ароматными. Что касается начинки, то она отличается мягкой консистенцией, сочностью и насыщенным вкусом.
Смачного!
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.
Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2025 року у хр...
Після Великодня почалася Світла седмиця. Кожен день цього тижня має свої традиції. Цьогоріч 23 квітня східні та західні християни разом відзначають Світлу середу. Про традиції третього дня Світлої седмиці переказують Патріоти України. Далі - мовою ориг...