Господині на замітку: Три смачних лимонади на літо з простих інгредієнтів

Кращі літні напої 2020...

У літню спеку так хочеться чимось освіжитися! Саме тому наші експерти вирішили спростити вам завдання, і зібрали кілька рецептів смачних і корисних напоїв. Які можна швидко приготувати з простих продуктів, передають Патріоти України.

Класичний лимонад

Продукти: лимони (3 шт.), апельсини (2 шт.), мед (1 ст. л.), газована вода (за смаком), лід (за бажанням). Для початку потрібно помити і гарненько розім'яти руками фрукти. Потім видавити з них максимальну кількість соку і процідити його через сито. Тепер слід розбавити мед невеликою кількістю теплої води, після чого додати медову рідину в сік. Далі залишається тільки додати газовану воду і лід, перелити напій в красиві склянки і подавати до столу.

Ягідний лимонад

Продукти: ягоди на ваш смак (500 г), цукор (1 ст. л.), газована вода (за смаком), лід (за бажанням). Ягоди потрібно помити і перемолоти в пюре за допомогою блендера. Розчинити цукор в невеликій кількості теплої води і додати до ягідного пюре. Потім додати газовану воду і ретельно перемішати. Подрібнити лід в крихту і змішати всі інгредієнти між собою. Можна прикрасити напій гілочкою м'яти.

Імбирний лимонад

Продукти: корінь імбиру (1 шт.), мед (1 ст. л.), апельсин (1 шт.), газована вода (за смаком), лід (за бажанням). Спочатку слід натерти імбир на крупній тертці і залити невеликою кількістю теплої води. Залишити настоюватися на 5-10 хвилин. Час залежить від того, наскільки гострим ви хочете зробити напій. Якщо вам подобається більш м'який смак, дайте імбиру постояти 5-6 хвилин, якщо більш насичений - близько 10. Потім процідіть імбирну рідина через сито, додайте мед і добре перемішайте. Апельсин потрібно помити, нарізати на дольки і додати до решти продуктів. Далі додати газовану воду і лід, і напій готовий.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...