Найпростіший варіант – запекти куряче філе в духовці з лимонним соком і часником, передають Патріоти України.
Щоб м'ясо залишалося соковитим, багато кулінарів радять попередньо вимочити його в соляному розчині. Для цього потрібно покласти грудку мінімум на 20 хвилин в солону холодну воду (в ідеалі у вас повинен вийти 4% -ний розчин солі).
Куряча грудка в лимонному соці
Час приготування:
Калорійність:
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Як подавати курку
Запечене куряче філе можна подавати з відвареним рисом, картопляним пюре, салатів зі свіжих або запечених овочів. З соусів найкраще підійдуть йогуртовий і гірчичний.
На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...
Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2025 року у хр...