Найпростіший варіант – запекти куряче філе в духовці з лимонним соком і часником, передають Патріоти України.
Щоб м'ясо залишалося соковитим, багато кулінарів радять попередньо вимочити його в соляному розчині. Для цього потрібно покласти грудку мінімум на 20 хвилин в солону холодну воду (в ідеалі у вас повинен вийти 4% -ний розчин солі).
Куряча грудка в лимонному соці
Час приготування:
Калорійність:
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Як подавати курку
Запечене куряче філе можна подавати з відвареним рисом, картопляним пюре, салатів зі свіжих або запечених овочів. З соусів найкраще підійдуть йогуртовий і гірчичний.
Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2025 року у хр...
Після Великодня почалася Світла седмиця. Кожен день цього тижня має свої традиції. Цьогоріч 23 квітня східні та західні християни разом відзначають Світлу середу. Про традиції третього дня Світлої седмиці переказують Патріоти України. Далі - мовою ориг...