Найпростіший варіант – запекти куряче філе в духовці з лимонним соком і часником, передають Патріоти України.
Щоб м'ясо залишалося соковитим, багато кулінарів радять попередньо вимочити його в соляному розчині. Для цього потрібно покласти грудку мінімум на 20 хвилин в солону холодну воду (в ідеалі у вас повинен вийти 4% -ний розчин солі).
Куряча грудка в лимонному соці
Час приготування:
Калорійність:
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Як подавати курку
Запечене куряче філе можна подавати з відвареним рисом, картопляним пюре, салатів зі свіжих або запечених овочів. З соусів найкраще підійдуть йогуртовий і гірчичний.
14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...
Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...