Згадайте своє дитинство і приготуйте вдома зелений борщ. Такий кисленький, на ароматному бульйоні і з насиченим смаком, передають Патріоти України з посиланням на Смачно 24.
1. У каструлю з водою додайте яловичі ребра, часник і духмяний перець. Ребра попередньо потрібно помити. Доведіть до кипіння і знімайте піну шумівкою, потім варіть на слабкому вогні 1,5 – 2 години.
2. Поки ребра варяться, почистіть і наріжте кубиками картоплю і промийте рис. Додайте в каструлю і варіть 20 хвилин. Паралельно поставте варитись яйця.
3. Наріжте кружечками моркву і щавель великими шматочками. Наріжте решту зелені: петрушку, кріп і зелену цибулю.
4. Додайте в каструлю моркву, посоліть за смаком і варіть 10 хвилин.
5. Перепелині яйця наріжте на шматочки (частину яєць потрібно залишити для подачі, розрізавши навпіл).
6. Витягніть з бульйону часник. Додайте нарізані яйця, щавель і зелень.
7. Вимкніть вогонь і дайте настоятися борщу під кришкою 10 хвилин. Смачного!
Подавайте до столу зі сметаною і половинками яєць!
14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...
Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...