Усі рецепти від шеф-кухаря Євгена Клопотенко дивують оригінальністю та вишуканим смаком. Ця страва не стала винятком, передають Патріоти України.
"Коли ви чуєте про салат із капустою, то відразу уявляєте її свіжою та посіченою, еге ж? Я теж раніше так робив, поки не спробував запекти капусту в духовці. Вона стає ще ароматнішою, але при цьому залишається хрумкою всередині. Додайте свіжі томати та обсмажену курку в маринаді й отримаєте надзвичайний смак. Впевнений, що салат із запеченої капусти із куркою може гідно прикрасити будь-який стіл", - розповідає Клопотенко.
Інгредієнти:
Приготування:
Капусту розрізати на 4 частини. Для двох повноцінних порцій салату потрібно використовувати дві четвертинки. Зрізати з четвертинок капусти жорсткі качани. Скропити зрізи соком лимона, посолити й полити 1-2 ст. л. соняшникової олії. Капусту запікати в духовці при температурі 220 градусів протягом 25-30 хвилин до появи опалин на зрізах.
Очищене куряче філе нарізати тонкими смужками. Замаринувати в паприці, гірчиці, солі та перці. Додати 2-3 ст. л. соняшникової олії. Залишити маринуватися на 20 хвилин. Обсмажити м'ясо на сковороді до появи рум'яної скоринки. Запечену четвертинку капусти викласти на тарілку. Нарізати томати скибочками й викласти поруч із капустою. Додати обсмажену курку і полити домашнім майонезом.
Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2025 року у хр...
Після Великодня почалася Світла седмиця. Кожен день цього тижня має свої традиції. Цьогоріч 23 квітня східні та західні християни разом відзначають Світлу середу. Про традиції третього дня Світлої седмиці переказують Патріоти України. Далі - мовою ориг...