Усі рецепти від шеф-кухаря Євгена Клопотенко дивують оригінальністю та вишуканим смаком. Ця страва не стала винятком, передають Патріоти України.
"Коли ви чуєте про салат із капустою, то відразу уявляєте її свіжою та посіченою, еге ж? Я теж раніше так робив, поки не спробував запекти капусту в духовці. Вона стає ще ароматнішою, але при цьому залишається хрумкою всередині. Додайте свіжі томати та обсмажену курку в маринаді й отримаєте надзвичайний смак. Впевнений, що салат із запеченої капусти із куркою може гідно прикрасити будь-який стіл", - розповідає Клопотенко.
Інгредієнти:
Приготування:
Капусту розрізати на 4 частини. Для двох повноцінних порцій салату потрібно використовувати дві четвертинки. Зрізати з четвертинок капусти жорсткі качани. Скропити зрізи соком лимона, посолити й полити 1-2 ст. л. соняшникової олії. Капусту запікати в духовці при температурі 220 градусів протягом 25-30 хвилин до появи опалин на зрізах.
Очищене куряче філе нарізати тонкими смужками. Замаринувати в паприці, гірчиці, солі та перці. Додати 2-3 ст. л. соняшникової олії. Залишити маринуватися на 20 хвилин. Обсмажити м'ясо на сковороді до появи рум'яної скоринки. Запечену четвертинку капусти викласти на тарілку. Нарізати томати скибочками й викласти поруч із капустою. Додати обсмажену курку і полити домашнім майонезом.
14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...
Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...