Гості запам'ятають надовго: Наречена дізналася про невірність жениха і замість клятви зачитала на весіллі його листування з іншою

Дізнавшись про зраду, дівчина вирішила не скасовувати весілля, а творчо помститися нареченому.

Дівчина на ім'я Кейсі перед своїм весіллям отримала анонімне повідомлення, після якого її світ перевернувся. Смс складалося з серії скріншотів листування її коханого з невідомою дівчиною, а також кількох спільних селфі. З отриманого послання було нескладно здогадатися, що хлопець зраджував своїй майбутній дружині. Несподіване повідомлення наречена отримала в ніч перед церемонією. Дізнавшись про обман, дівчина вирішила не скасовувати весілля, а творчо помститися нареченому, передають Патріоти України з посиланням на The Sun.

"Останні повідомлення були написані лише кількома днями раніше. Мій мозок просто не міг зрозуміти, що відбувається. Справжність цих повідомлень не піддавалася сумніву. Я просто знала, що це правда", - пояснила Кейсі.

Дівчина зізналася, що її збентежило відмінність: інша жінка зовні була повною її протилежністю. На відміну від білявки нареченої розлучниця мала темне волосся.

Дізнавшись про невірність хлопця, друзі дівчини наполягали, щоб вона подзвонила йому і відмінила весілля, але в голову Кейсі прийшов інший план - викрити нареченого-зрадника перед усіма гостями.

Йдучи до вівтаря зі "свинцевими ногами" в сукні мрії, наречена розповіла все про роман свого партнера, прочитавши його пікантні текстові повідомлення замість весільних клятв. Вона озвучила, що наречений називає тіло іншої жінки "неймовірним", і його бажання, щоб наречена "мала хоча б половину навичок".

Нареченому не залишалося нічого іншого, крім як тихо покинути весілля. За ним пішов і його шафер. А Кейсі влаштувала "пекельно класну вечірку" в честь викриття зрадника.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...