Які перекуси можна швидко приготувати в мікрохвильовці, розповіла фітнес-експертка і нутриціологиня Катерина Медушкіна, передають Патріоти України.
"Перекуси необхідні нам для підтримки енергії протягом дня і рівного рівня цукру у крові. Робіть їх 2-3 рази на день – так ви не будете відчувати голоду і дискомфорту при схудненні. Питання про мікрохвильовку звучить дуже часто – тому вирішила запропонувати вам кілька рецептів", – зазначила Медушкіна.
168 кКал на 100 грамів.
БЖВ (білки, жири, вуглеводи): 17,6/4,2/14,2.
Збиваємо яйце, додаємо сир і перемішуємо. Вливаємо кефір, перемішуємо. Перекладаємо масу в форму, посипаємо ягодами і відправляємо в мікрохвильовку на 5 хвилин.
182 кКал на 100 грамів.
БЖВ: 9,4/7,3/18,4.
Сметану викладаємо у контейнер, додаємо рубаний лук і перемішуємо. У сметані робимо невелике заглиблення і розбиваємо туди яйця. Накриваємо контейнер кришкою і ставимо в мікрохвильовку на 1,5-2 хвилини (стежте, щоб приготувалися яєчні білки). Викладаємо яйця і сметану на підсмажений хліб і посипаємо паприкою.
181 кКал на 100 грамів.
БЖВ: 8,5/9/7.
У посуд для мікрохвильовки висипаємо вівсяні пластівці, вливаємо молоко, збиваємо яйце і ретельно перемішуємо. Тісто має бути рідким. Ставимо у мікрохвильовку на 3 хвилини. За бажанням можна додати 20 грамів сиру до 20% жирності.
Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2025 року у хр...
Після Великодня почалася Світла седмиця. Кожен день цього тижня має свої традиції. Цьогоріч 23 квітня східні та західні християни разом відзначають Світлу середу. Про традиції третього дня Світлої седмиці переказують Патріоти України. Далі - мовою ориг...