Готуємось до нового "обіду" в кафе "Сепар"? "Питання з відставкою Пушиліна вирішене", - джерело

Цим зміни в "республіках" не обмежаться.

Як пише автор поста, розміщеного в Telegram-каналі "Вільнодумець", є велика ймовірність того, що скоро чимало представників окупаційної "влади" "ДНР" і "ЛНР" і польових командирів масово вирушать в інший світ, або "героїчно загинувши" в бою, або ставши жертвою "українських диверсантів", передають Патріоти України.

Автор поста зазначає, що те, що відбувається останнім часом в Кремлі, більше нагадує спецоперацію: всі гучні події (відставка уряду Дмитра Медведєва, відставка Владислава Суркова) "вистрілили" несподівано, раніше, як то кажуть, жодна миша не пискнула про підготовлювані значні зміни.

А в Росії такі спецоперації безкровними не бувають, особливо, зважаючи на те, що на дев'яте березня запланований початок слухань у справі збитого в 2014 році малайзійського "Боїнга". А деякі свідки цього злочину все ще живі.

"Того и гляди начнутся неожиданные героические гибели, не иначе как от рук подлых украинских ДРГ, разгуливающих по Донецку, как у себя дома. Неудачные походы на обед в кафе "Сепар" или от сердечной недостаточности от походов в сауну. Кстати, заметили, что все российские военные начальники, руководившие захватом Крыма и Донбасса, массово страдают от сердечной недостаточности. В противном случае они тихо исчезают в отпуске в Сирии. Сейчас к ним еще присоединится большая группа сердечников, причастная к сбитому российским "Буком" малайзийскому авиалайнеру, ведь 09.03.2020 в Гааге начинается суд по этому делу. Свидетели и так зажились", - пише блогер.

Що ж стосується долі Дениса Пушиліна, то вона вирішена ще й тому, що він не став в "ДНР" шанованою людиною і вагомою фігурою ні в "військових", ні в цивільних колах.

"Как бы там ни было, но даже на это сообщение в "ДНР" отреагировали по-разному. Для большинства жителей "ДНР" эта информация мало что значит. А вот в окружение Д. Пушилина очень забеспокоилось и говорят, что его уход с поста главы недореспублики неизбежен. При этом его отставка ожидалась в июне - сентябре 2019 года, особенно после финансовой проверки российскими КРУшниками финансовой деятельности республики, когда выявили куда-то испарившимися почти 1 млрд рублей", - отмечает автор поста. "Но после осеннего вояжа Суркова в Донецк, казалось бы, ситуация нормализовалась и даже якобы нашли общий язык между собой представители российского ГРУ и ФСБ, конкурировавшие за право контроля над финансовыми потоками и контрабандой в "ДНР". Теперь же окружение говорит, что Пушилин в любом случае, хоть с Сурковым, хоть без него уйдет, так как "не пользуется авторитетом и уважением в республике". А военные, т. е. "ополчение" и российские наемники, его вообще не воспринимают. Считают его "не своим". Он - пиджак и разжиревший махинатор, не видевший окопов", - йдеться в повідомленні.

А наступником Пушиліна, швидше за все, стане кандидатура, узгоджена з Медведчуком і українськими олігархами, адже Путін дуже хоче реалізувати кремлівський сценарій "реінтеграції" в Україну окупованої частини Донбасу. Сценарій, за яким відновлення економіки регіону має фінансуватися зі спеціального фонду, контрольованого олігархами, і з "золотою акцією" у Віктора Медведчука.

"Ведь Путин рассчитывает, что разграбленный россиянами Донбасс будут восстанавливать украинские олигархи под присмотром Медведчука, поэтому рука Москвы должна быть всегда на пульсе", - резюмує автор поста.

Але для України такий сценарій категорично неприйнятний.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...