Готуємось до свята: Зробити оригінальний гарбуз на Хелловін допоможуть трафарети

10 одночасно смішних і страшних ідей.

Щороку в ніч з 31 жовтня на 1 листопада у всьому світі святкують найстрашніше свято року, яке зародилось із кельтських святкувань. В англійській мові цей день називається All Hallow's Eve, або скорочено Halloween (укр. - Хелловін). Готуючись до цього дня, люди в усьому світі ретельно продумують незвичні закуски та страхітливі десерти, вбираються у костюми відьом, чудовиськ, мерців та іншої нечистої сили. Діти в карнавальних костюмах подорожують з хати в хату, просячи частування фразою "Trick-or-treat". Головним символом свята є світильник Джека, який роблять з гарбуза, за стародавніми повір'ями вважається, що він відлякує злих духів. Добірку незвичних трафаретів, за допомогою яких ви можете швидко створити потрібний малюнок на гарбузі, передають Патріоти України з посиланням на Апостроф.

Для цього вам потрібно всього лише роздрукувати на принтері дизайн, який вам сподобався, приклеїти паперовим скотчем на поверхню гарбуза, гострим шилом наколоти контури, а потім вирізати.

Найпоширеніший вид - злі очі, ніс і рот з оскалом.

Варіацій цього дизайну може бути величезна кількість.

Другий за популярністю трафарет на Хелловін - обличчя зомбі.

Для тих, хто любить оригінальність у всьому, підійде трафарет у вигляді відьми.

Ще один варіант для різноманітності - картинка із зображенням кажана.

Також можна спробувати вирізати на гарбузі павучка і павутину.

Ще одним креативним рішенням буде зобразити на гарбузі одного або кілька привидів.

Для тих, хто втомився від страхітливих монстрів і відьом, радимо вирізати на гарбузі милого котика.

Також можна доповнити малюнок на гарбузі різними будиночками або хатинками відьом. Зазначимо, що на одному гарбузі ви можете створити цілу картину.

На гарбузі також можна зобразити напис - наприклад, з таким трафаретом.

Можна взяти трафарет з декількома персонажами і написом.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...