"Готується до нового етапу війни": Журналіст розкрив підступний план Путіна по Україні (відео)

Росія розв'яже черговий етап війни відразу ж після того, як окуповані райони Донецької і Луганської областей отримають «особливий статус».

Про це заявив відомий журналіст Віталій Портников, який нагадав, що Росія анексувала Крим, у якого був автономний статус зі своїм парламентом і урядом. За його словами, Росія зацікавлена в закріпленні в Конституції України особливого статусу ОРДЛО саме тому, передають Патріоти України.

За його словами, після імплементації в українське законодавство «формули Штайнмайера», на окупованих територіях Донбасу проголосують за приєднання до Росії, домігшись «відновлення своєї територіальної цілісності» - приєднання до ОРДЛО частин Донецької і Луганської областей, підконтрольних уряду України.

«Це буде наступний етап війни. Як тільки ми надамо особливий статус, там відразу заявлять, що він поширюється на всю Донецьку та Луганську область», - сказав Потрніков і додав: «Я вважаю, що Росія хоче приєднати собі всю територію України, а Донбас - це просто ключ до подальшої експансії».
На відео - з 10:30:
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...