Готуються до війни, попутно загижують Арктику: "Росія таємно випробовує ядерну зброю", - розвідка США

Розвідка США заявляє, що Росія порушує Договір про всеосяжну заборону ядерних випробувань.

США вважають, що Росія може проводити ядерні випробування, порушуючи Договір про всеосяжну заборону ядерних випробувань (ДЗЯВ), передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

За словами глави розвідувального управління Міноборони США Роберта Ешлі, Росія, не дотримуючись мораторію на подібні випробування, намагається поліпшити свій потенціал у сфері ядерної зброї.

Йдеться про можливі випробування Росією на архіпелазі Нова Земля зброї вкрай малої потужності, уточнили в американській розвідці.

ЗМІ пишуть, що це – перший випадок, коли США звинувачують російську сторону в неповному дотриманні ДЗЯВ.

Зі свого боку, Росія відхрестилася від звинувачень розвідки США.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

неділя, 23 червень 2024, 5:40

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...