Готувалась вісім довгих років: Земфіра закінчила роботу над новим альбомом

Остання студійна платівка співачки, альбом "Жити у твоїй голові" вийшла у 2013 році. У квітні 2020 артистка презентувала пісню із назвою "Крим".

Актриса та режисерка Рената Литвинова на сторінці в Instagram розповіла, що Земфіра закінчила роботу над новим альбомом, передають Патріоти України.

Литвинова опублікувала фото Земфіри та згадала історію, як одного разу кінорежисерка Кіра Муратова високо оцінила її новелу. За словами Ренати, співачка випустить «геніальний альбом».

«Колись Кіра Муратова мені сказала, прочитавши мою новелу Офелія, що невинно втопилася: „У мене є для вас дві новини, одна хороша, інша погана“. Я попросила почати з хорошої. Вона сказала: „Це геніальна новела!“. Тоді я запитала: „Яка погана?“. Вона відповіла: „Ви ніколи не напишете нічого кращого“. І сьогодні я прослухала новий альбом Земфіри — й у мене для вас дві новини — одна погана й одна хороша. Це геніальний альбом. І я не знаю, чи напише вона щось краще», — написала Литвинова.

Ще у квітні 2020 Земфіра повідомила, що зайнята роботою над сьомою платівкою.

Під іншою фотографією Земфіри режисерка зазначила, що альбом вже скоро буде доступним для широкої аудиторії. «Зовсім скоро, зовсім близько», — свідчить підпис. Земфіра також стала автором музики до нового фільми Литвинової Північний вітер.

Нагадаємо, остання студійна платівка співачки, альбом Жити у твоїй голові вийшла у 2013 році.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Провідна неділя 2924 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 12 травень 2024, 6:23

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2024 року у хр...

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...