"Говорив про це з Богом": DZIDZIO зі сльозами на очах розповів про смерть батька (відео)

За словами співака, він був сильно до нього прив'язаний.

Український співак Михайло Хома, який більш відомий як DZIDZIO, розповів, що його батько помер, коли йому було 13 років. Артист дуже важко пережив втрату. Про це , розповів DZIDZIO в інтерв'ю "Слава+", передають Патріоти України.

За словами співака, він був сильно до нього прив'язаний. За тиждень до смерті батько скаржився на болі. При цьому він погано себе почував і був дуже слабкий. Його госпіталізували, коли стало зовсім погано з самопочуттям.

"Я пам'ятаю момент, це було 8 березня, батька треба було везти в лікарню – з Новояворівська до Львова. Його вже тиждень голова боліла... Його спочатку не хотіли везти, бо свято, всі відзначають. Пам'ятаю, що в цей день він підійшов до мене, ми завжди на руках боролися. Я тоді його просто не впізнав, він був дуже слабкий. Коли приїхала швидка, щоб забрати батька, він мені з останніх сил потиснув руку. Ми з сестрою пішли додому, через 5 годин повернулася мама. Її просто заносили в будинок. Було дуже складно. Мій батько був дуже класною людиною", - розповів артист.

В той момент він не міг зрозуміти, чому батька не стало рано, і про це говорив з Богом.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...