Грабіжники напали на будинок 66-річної столичної пенсіонерки та побили її

Жінку госпіталізовано, у неї закрита черепно-мозкова, садна та колото-різана рана ноги.

У Києві невідомі скоїли розбійний напад на помешкання пенсіонерки, передають Патріоти України з посиланням на УНН.

Двоє невстановлених чоловіків у балаклавах проникли до приватного будинку по одній з вулиць у Дарницькому районі столиці. Зловмисники напали на власницю будинку (жінка 1954 року народження, пенсіонерка), побили її та нанесли удар ножем в ногу. Потім її зв’язали та вимагали гроші.

Врешті грабіжникам вдалося заволодіти грошима на суму 7 тисяч гривень та мобільним телефоном потерпілої. З награбованим вони втекли з місця скоєння злочину.

Жінку госпіталізовано, у неї закрита черепно-мозкова, садна та колото-різана рана ноги.

Розпочато досудове розслідування в рамках кримінального провадження, відкритого за ст. 187 КК України (розбій).

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

неділя, 23 червень 2024, 5:40

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...