Громада повстала: На Вінниччині підозрюваний у вбивстві 17-річного юнака може знову уникнути покарання

Як запевняють місцеві мешканці, раніше підозрюваний неодноразово уникав покарання за злочини...

5 січня у Гайсині сталась трагедія – під час конфлікту місцевий житель наніс проникаюче ножове поранення стегна 17 – річному підлітку Дмитру. Під час надання медичної допомоги потерпілий помер у лікарні, передають Патріоти України з посиланням на 33 канал.

Відомо, що підозрюваному Михайлу 22 роки. І в місті про нього слава недобра. Подейкують, що нині він взагалі вдома.

Ось що нам розповіли місцеві жителі про дану НП:

- Хлопців було двоє, поранені були теж обидва. Діма загинув, від кровотечі операція ніби пройшла успішно. Але на превеликий жаль, у 20.40 зафіксували смерть Дмитра. Мама Діми виховує ще 2 діток сама, Сніжана скромна, гарна працює в ЗОШ № 7, на даний момент знаходиться в декретній відпустці.

Інший потерпілий Ігор знаходиться у травматологічному відділенні. В нього ножові поранення в стегно і руку, хлопець потребує медичного догляду.

Коли прийшли донори, то натрапили на родину вбивці. Вони ніби знімали побої, хоча ніяк не було видно, що люди зазнали болю. Хіба тільки важке похмілля, поруч за два метри стояв стійкий запах. Вбивця погрожував, що друг Дмитра буде наступним.

Інші жителі додають:

- Підозрюваний Михайло магазин два рази “мінував” і вул.Кримську теж…Вкрав пральну машину у сусідів, а літом телефон у 17-річних дітей. Цього серпня свою племінницю чуть не згвалтував, знов усе владнала мати Ольга. Так і жив, а вона за нього платила. Зараз її (матері) вдома не має, у Москві по догляду.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...