"Гроші не смердять": Один з найбагатших людей світу арештований за продаж дітей у секс-рабство

Епштейн повинен постати перед судом 8 липня.

Джеффрі Епштейн

Американського мільярдера Джеффрі Епштейна заарештували за торгівлю неповнолітніми, передають Патріоти України з посиланням на Deadline.

За даними порталу, Епштейна звинувачують в торгівлі неповнолітніми для сексу. Як зазначається, мільярдер нібито займався подібним в штатах Флорида і Нью-Йорк в період з 2002 по 2005 рік.

При цьому Епштейн повинен постати перед судом 8 липня.

За інформацією CBS Miami, Епштейна затримали ввечері в суботу в аеропорту Тетерборо в Нью-Джерсі, коли його приватний літак прилетів з Парижа.

Десять років тому Епштейн був звинувачений у схилянні неповнолітніх осіб до проституції. Мільярдер визнав провину. В результаті угоди зі слідством він отримав лише 13 місяців тюремного ув'язнення, виплатив жертвам компенсації, а також був зареєстрований як сексуальний злочинець.

Видання зазначає, що перед тим, як укласти угоду зі слідчими бізнесмен підтримував дружні стосунки з мільярдером і нинішнім американським лідером Дональдом Трампом, екс-президентом США Біллом Клінтоном, а також з британським принцом Ендрю, герцогом Йоркським.

"З огляду на випадки його злочинної поведінки в минулому... поточне затримання не викликає подиву", - сказав адвокат, що представляє інтереси двох жінок, які звинуватили мільярдера в злочинних діях.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...