Гроші, вкрадені під час нападу на автомобіль "Укрпошти", знайшли

Поліція розшукує співробітника «Укрпошти», який виконав функцію навідника і підбурювача.

Правоохоронці знайшли гроші, які були викрадені під час нападу на автомобіль «Укрпошти». Про це написав заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко у Facebook, передають Патріоти України.

«У ході невідкладних обшуків знайдено гроші, викрадені під час цього зухвалого пограбування, а також пістолет охоронця «Укрпошти», який прихопили з собою озброєні розбійники», - повідомив він і додав, що кошти будуть повернуті «Укрпошті».

Геращенко також нагадав, що затримано чотирьох осіб, причетних до нападу: тих, хто безпосередньо здійснював пограбування, і одного з поплічників.

Водночас, додав заступник міністра, тривають пошуки ще одного посібника, співробітника «Укрпошти», який виконав функцію навідника і підбурювача. «Його особа встановлена, і у нього немає шансів втекти від правосуддя так само, як і у його спільників», - підкреслив Геращенко.

Він також зазначив, що всім учасникам нападу загрожують тривалі терміни ув'язнення не тільки за збройне пограбування, а й за замах на вбивство співробітників «Укрпошти».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...