"ГРУшника" занесло у словесному проносі: Пальчевського спіймали на нахабній брехні

Андрій Пальчевський закликав українців позбавлятися від домашніх тварин, які є "переносниками коронавіруса"

Андрій Пальчевський здав свою собаку в притулок, щоб не заразитися COVID-19. В ефірі одного з каналів одіозний бізнесмен, чия клініка намагалася сховати позитивні тести на коронавірус пацієнтів з Куршевеля, зізнався, що зробив це через те, що "в рідкісних випадках, але домашні тварини можуть переносити коронавірус", передають Патріоти України.

Ці слова Пальчевського обурили активістів, зоозахисників і любителів тварин. Так, засновниця розплідника бордоських догів "De Majent" Наталія Козюба виступила із зверненням до бізнесмена, який розігнав паніку серед власників тварин.

"Днями українці подивилися в прямому ефірі відеоінтерв'ю Андрія Пальчевського - людини, яка, не володіючи актуальною інформацією, вводить людей в оману! Як можна кидатися в ефірі такими заявами? Без наукового підходу та підтвердження фактів! І це засновник клініки!? У мене і багатьох моїх друзів до вас питання: ви за наслідки своїх слів відповідаєте? За тисячі тварин, яких зараз викинуть на вулицю, віддадуть в переповнені притулки на виживання, присплять, уб'ють, тільки тому, що ви "авторитетно" заявили, що від них можна заразитися кароновірусом і особисто віддали свою собаку в притулок, щоб не бути голослівним. Ви який приклад людям показали? Ви єдиний у світі встановили причини зараження і поширення?", – обурюється вона.

"До чого все говорю? Сумно! Люди після вашого інтерв'ю пішли собак топити в річку. В клініки дзвонять, дістають лікарів дурними питаннями і проханнями приспати собак... Мені в розплідник пишуть і дзвонять власники собак з питаннями про перетримку в готелях для тварин. Кожному я пояснюю, витрачаючи свій час, і, теоретично, рятую завідомо кожну собаку. Даю офіційні посилання від МОЗ України, різні спростування! Коли ж навчаться наші депутати і політики не просто красиво говорити, а чесно і правдиво!", – задає риторичне питання Наталія.

Вона впевнена: ставлення до наших улюбленців - це тест на людяність!

"Перевірте інформацію, не слухайте "авторитетних" не в своїй темі політиків! Не робіть необачних кроків по відношенню до своїх тварин. Давайте всі разом будемо людьми і рятувати світ, не позбавляючи життя інших! Всім добра і здоров'я!" - резюмувала Наталія.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...