"Грузинська модель": Експерт спрогнозував, як складуться відносини між Україною і РФ при Зеленському

Новообраний президент України не буде чіпати РФ за власною ініціативою, вважає аналітик.

Політичний експерт аналітичного центру Democracy House Анатолій Октисюк вважає, що при новообраному президентові Володимирові Зеленському між Україною і Російською Федерацією складеться грузинська модель взаємин, передають Патріоти України з посиланням на Главред.

У нашій країні, як і в Грузії, буде курс на заморожування конфлікту, розповів експерт. За словами співрозмовника, новий президент України не може піти на поступки росіянам, оскільки це буде політичним самогубством. "Швидше за все, сам Зеленський не чіпатиме Росію за власною ініціативою ...", - заявив Октисюк.
Експерт вважає, що в подальшому переможець виборів 2019 буде уникати різких висловлювань у бік РФ, як це робив ще чинний президент Петро Порошенко, і "це дозволить знизити градус напруги на тлі церкви, мови, теми гуманітарної політики". "А у нас складеться грузинська модель взаємин з Росією. Зеленського звинувачували в проросійській позиції, і те ж саме говорили про політиків, які прийшли до влади в Грузії. Але там розвороту в бік Росії не сталося. У нас теж буде курс на заморожування конфлікту" , - спрогнозував співрозмовник.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...