"Гримаса болю": Відео з "посмішкою Меланії" стало вірусним у мережі

Хтось вирішив, що це «мовчазний бунт» першої леді США проти політики чоловіка, який закликає жорстко придушити протести, викликані загибеллю афроамериканця Джорджа Флойда при його затриманні поліцією.

У соцмережах стало вірусним відео з реакцією Меланії Трамп на наказ її чоловіка Дональда посміхнутися фотографам. Це сталося, коли президент США і його дружина позували для преси під час візиту в храм Святого Іоанна Павла II у Вашингтоні, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Помітивши вираз обличчя Меланії, Трамп звернувся до неї: «Чи могла б ти посміхнутися, будь ласка». Після цього місіс Трамп, борючись з собою, нарешті розсовує губи в подобу посмішки на частку секунди. Потім її обличчя знову стає кам'яним.

Користувачі мережі визнали, що це більше схоже на гримасу болю. Хтось вирішив, що це «мовчазний бунт» першої леді США проти політики чоловіка, який закликає жорстко придушити протести, викликані загибеллю афроамериканця Джорджа Флойда при його затриманні поліцією. «Почуття, коли нарешті усвідомлюєш, що вийшла заміж за психопата», - написав один із коментаторів.
Тим часом архієпископ Уілтон Грегорі засудив рішення пустити Трампа в храм Святого Іоанна Павла II після того, як 1 червня поліцейські застосували сльозогінний газ проти демонстрантів на вулицях біля площі Лафайет-сквер - щоб розчистити дорогу президенту до церкви, біля якої він влаштував фотосесію з Біблією в руках. «Святий Іоанн Павло II був затятим захисником прав і гідності людей ... Він безумовно не став би миритися з використанням сльозогінного газу, з метою змусити замовкнути, залякати і принизити людей заради можливості фотографування перед церквою - місцем молитов і світу», - говориться в заяві архієпископа.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...