Гуморист з Improv Live Show розповів, як робив гроші з нічого (відео)

Якби Костя тільки міг тоді уявити, як можна було розкрутити його шкільну ідею...

Костянтин Трембовецький

Зараз Костянтин Трембовецький заробляє жартами зі сцени Improv Live Show, яке показують на Новому каналі. Але до того, як стати популярним гумористом, він довгий час працював сценаристом на ТБ. А от здобувати гроші почав набагато раніше - ще в школі. Для цього Костя придумав цілу бізнес-схему, про яку розповів в ефірі "Хорошого Поганого Злого Подкасту", передають Патріоти України.

"У мене вдома було багато відеокасет - більше 100 штук. Я зробив спеціальний журнал з блокнота. Виписав всі назви фільмів, хто грає головні ролі, хронометраж і жанр кіно. Приходив у школу, пред'являв кожному учневі цей журнал. Якийсь школяр говорив: "О, хочу фільм "Миротворець" з Джорджем Клуні", давав мені п'ять гривень. А я йому касету. На кожен фільм був різний тариф. Загалом, я займався прокатом кіно", - згадав гуморист.

До речі, всесвітньо відома компанія Netflix теж спочатку займалася прокатом кіно на DVD-дисках. І якби Костя тільки міг уявити, як можна було розкрутити його шкільну ідею. "Зараз можу лише позаздрити моїй дитячій підприємницькій жилці, адже тоді міг зробити гроші з нічого", - сміється імпровізатор.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...