Гуру пропаганд*нства: Ху*ло без жодних доказів звинуватило Україну у втручанні в американські вибори

Путін упевнений, що українська сторона несхвально ставилася до Трампа...

Президент РФ Володимир Путін звинуватив українських олігархів у тому, що під час президентських виборів в США в 2016 році вони передавали гроші прихильникам однієї з претенденток на посаду Хілларі Клінтон, також він зізнався, що доказів у нього немає. Про це він розповів в інтерв’ю режисерові Оліверу Стоуну для його фільму Revealing Ukraine, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

“Я не думаю, що це можна трактувати як втручання з боку української держави. Але абсолютно точно, що українські олігархи передавали гроші опонентам Трампа. Робили вони це самостійно або з відома влади – я не знаю”, – сказав Путін.

За його словами, Україна була впевнена в перемозі Клінтон і робила все, щоб здобути її прихильність. Також він упевнений, що українська сторона несхвально ставилася до Трампа, демонстративно підтримуючи демократів.

“Я й тоді не втручався, і зараз не хочу втручатися, і в майбутньому не збираюся втручатися”, – заявив російський глава на пропозицію Стоуна допомогти Трампу у його розслідуванні.

Варто зазначити, що на питання про те, чи передавали українці опонентам Трампа якусь інформацію, він відповів, що цього не знає і у нього своїх проблем вистачає.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...