І 200 коней під капотом: Renault презентувала новий електрокар (фото, відео)

Концепт наразі дуже близький до серійної версії автомобіля, адже вона має з’явитись в наступному році.

Renault в рамках онлайн-презентації показав новий електромобіль бренду, який отримав ім’я Mégane eVision. З паливною версією він має лиш віддалену схожість, а взагалі це принципово нова машина, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Електромобіль побудували на платформі CMF-EV. Вона має габарити: 4210x1800x1505 мм і колісну базу – 2 700 мм. Вага складає 1 650 кг. Тобто воно коротша ніж паливна версія, але набагато просторіша.

Mégane eVision отримав один електромотор, який генерує 217 к.с. при крутному моменті в 300 Нм. Привід у автівки передній. До сотні електромобіль розганяється за 8 секунд.


В автівку встановили батарею на 60 кВтгод. Вона підтримує функцію швидкої зарядки при потужності струму в 130 кВт. Пробіг Mégane в Renault не озвучили, однак очікується, що він має скласти не менше 400 км на одній зарядці.

Концепт наразі дуже близький до серійної версії автомобіля, адже вона має з’явитись в наступному році.

При цьому головний дизайнер Renault Лоренс ван ден Акер натякнув журналістам, що компанія може взагалі замінити паливну версію Mégane електричною.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...