"І буде вам щастя...": Нумерологиня зробила прогноз на 2021 рік

Як дізнатися про своє персональне число і з'ясувати, що принесе наступний рік.

Що чекає нас у новому 2021 році, можна визначити за датою народження. Про це розповіла в ефірі каналу "Україна 24" нумерологиня Людмила Савіна, передають Патріоти України.

"Рік обіцяє бути хорошим для всіх нас, все залежить від того, як ви до нього поставитеся. Зараз я вам розповім, що з точки зору нумерології чекає кожного з вас. Перше, що потрібно знати, це те, що ми живемо дев'ятирічними циклами, і в залежності від цього кожен з нас живе у своєму персональному році. Для того, щоб порахувати, яким буде 2021 рік, досить знати день і місяць народження людини. При цьому ви повинні день і місяць додати та привести до однозначного числа. Наприклад, ваш день народження 29.05, значить потрібно 2 + 9 + 5, буде 16, 1 + 6 буде 7. Отже особисте число 7", — розповіла вона.

Савіна розповіла, у яких цифр яке значення 2021 року. "Яким буде 2021 рік з числами, які ви порахували? Для людей з особистим числом 1 цей рік буде шостим персональним: 2021 рік в сумі дає п'ятірку, якщо ви особисте число 1 додасте до 5, буде 6. Це чудовий рік з усіх боків, і якщо ви планували вирішити питання особистого життя, кар'єри, то це ідеальний рік. Він також припускає, що ви можете розв'язати ті питання, які не вирішили минулого року, наприклад, все, що пов'язано з інвестиціями, вкладенням грошей, відкриттям бізнесу. Бажано у 2021 році для тих, у кого це шостий персональний рік, не використовувати для себе січень і жовтень, вони негативні.

Для тих, у кого особисте число 2, рік буде складний, він не передбачає кар'єрного зростання, планових придбань, для жінок — вагітності. Для тих, у кого особисте число 3, рік буде хороший, треба приготуватися використовувати його по максимуму, добре для жінок, які з якихось причин не могли завагітніти. 4 — завершальний рік, якщо намітили якісь плани, краще цього не робити, краще завершити старе. Число 5 — у вас буде перший рік 9-річного циклу, до чого душа лежить, те й починайте, можна робити все, що ви вирішите", — сказала вона.

Нумерологиня розповіла, що чекає в новому році всю Україну. "В Україні буде перший рік циклу, бажано подумати про перспективи, рухатися в тому напрямку, в якому Україна бачить себе процвітаючою. Бажаю всім в цьому році щастя, бажаю, щоб ви зустріли рік на позитивній ноті та увійшли у стан щастя. Всі негаразди тільки в нашій підсвідомості, відійдемо від них — і буде щастя", — сказала вона.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...