"І коли Жириновський, каже, що Крим - це тільки початок, ці слова треба сприймати серйозно": Журналіст нагадав українцям про цілі "русского міра" (відео)

Росія не заспокоїться доти, доки не досягне своєї головної мети — знищення України як держави.

Роман Цимбалюк

Українцям ніколи не варто забувати про це і дозволяти окупантам хоч якось наближатися до втілення свого злочинного плану. Про це заявив український журналіст Роман Цимбалюк у своєму відеоблозі на YouTube, передають Патріоти України.

"Вони хочуть, щоб нас не було. У прямому сенсі цього слова хочуть, щоб не було держави Україна. І коли ми живемо в такій ситуації, відповідно, питання безпеки важливе. Я не хочу жити, як у Донецьку! Я не хочу, щоб окупанти топтали найбільш класний український прапор! А у прихід росіян буде саме це. Я не хочу, щоб вони розповідали нам, в тому числі російськомовним українцям, про те, що ніхто не хоче вивчати українську мову, тому давайте закриємо на хр*н всі школи. А на Донбасі і в Криму вийшло саме так", — пояснив свою точку зору журналіст.

"І коли Жириновський, каже, що Крим — це тільки початок, їм потрібно повернути всю Україну, я ці слова сприймаю серйозно. Я не вважаю його ідіотом старим, дурним чи ще якимось. Ці слова треба сприймати серйозно. Хто думає, що він клоун, — подивіться на Крим. Він ці слова говорив від 2014 року. І, відповідно, це все збулося", — застеріг Цимбалюк українців.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...