"І не важливо, що я скажу у відповідь...": Мотовиловець відмовився просити вибачення за інцидент з Іоновою

Нардеп закликав показати відео з моментом інциденту, де він нібито підняв руку на депутатку.

Народний депутат від "Слуги народу" Андрій Мотовиловець на своїй сторінці у Facebook відреагував на заяву "Європейської солідарності" про те, що він підняв руку на депутатку партії Марію Іонову, передають Патріоти України.

Мотовиловець заявив, що попросив вибачення в Іонової в особистій розмові, але публічно перепрошувати не буде. “В особистій розмові я вже попросив вибачення у вас – не за те, в чому звинувачує мене ваша пресслужба. За те, що ми з вами опинилися у цій ситуації і тепер обидва змушені якось пояснювати. Публічно перепрошувати я не буду – я нічого не робив", – розповів він.

Депутат від "Слуги народу" закликав показати відео з моментом інциденту. "Я все ж прошу вас сказати – я дійсно застосував до вас "фізичну силу"? Я справді "підняв на вас руку"? Скажіть, будь ласка, Маріє, ви дійсно думаєте, що публічне перетворення мене на агресора, а вас – на жертву насильства, це адекватний вчинок? Я абсолютно беззахисний перед брехнею вашої пресслужби. Вони вибрали тему, де слово другої сторони нічого не варте. Ви назвали мене людиною, яка піднімає руку на жінку, – і не важливо, що я скажу у відповідь, у мене на лобі вже стоїть клеймо. Я пропоную вам і вашій пресслужбі, договір: покажімо народу відео, де я вас "ударив", як стверджують колеги. Засідання Верховної Ради знімає безліч камер із різних ракурсів. Будь ласка, покажіть, як це сталося", – закликав Мотовиловець.

Він повідомив, що якщо йому покажуть відео, він перекаже благодійний внесок у розмірі 100 тис. грн у фонд "Повернися живим", якщо ні, запропонував зробити це представникам партії "Європейська солідарність".

"По-моєму, безпрограшний варіант", – підсумував нардеп.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...