І нічого, що не випробувана: ОПЗЖ домагатиметься виробництва російської вакцини від коронавірусу в Україні, незважаючи на загрозу життю та здоров'ю громадян (відео)

Кум Ху*ла також заявив про зовнішнє управління і колоніальний статус України.

Партія «Опозиційна платформа - За життя» має намір звернутися до реєстраційних органів для того, щоб домогтися дозволу на виробництво російської вакцини від коронавируса. Про це заявив лідер партії Віктор Медведчук, передають Патріоти України.

«Ми будемо домагатися дозволу на виробництво вакцини на існуючому підприємстві, де цей технологічний процес можливий. Для цього ми будемо звертатися, природно, до реєстратора в Україні, для того щоб отримати такі дозволи. Що буде з цим зверненням і які будуть результати, ви побачите», - сказав Медведчук.
Він також запевнив, що партія налаштована «оптимістично, об'єктивно і цілеспрямовано». Глава ОПЗЖ додав, що політсила зробить все можливе для того, щоб зробити можливою реєстрацію вакцини «Супутник V» і запустити її виробництво в нашій країні.
Медведчук додав, що кроки в цьому напрямку ОПЗЖ почне робити після офіційної реакції Києва на озвучені раніше ініціативи.
Він нагадав про те, що міністр охорони здоров'я Максим Степанов раніше говорив про те, що Україна розглядала будь-які вакцини від коронавірусу. Пізніше тимчасовий повірений у справах США в Україні Крістіна Квін повідомила, що наша країна не буде купувати російський препарат. «Це більш ніж говорить і про зовнішнє управління, і, на жаль, про колоніальний статус нашої країни, і про багато іншого», - заявив Медведчук.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...