І собаки їдять кошенят: Похмурі реалії життя в окупованому Донецьку

І так тільки в центральній частині міста, а на околицях ситуація ще гірша.

Колишня донеччанка, яка зараз живе в Європі, відвідала рідне місто і розповіла про його сумні реалії, передають Патріоти України з посиланням на Інфорпост.

Дівчина побувала в Донецьку у вересні цього року і у неї залишилися дуже похмурі враження. При цьому вона була тільки в центральній частині міста, а на околицях ситуація ще гірша.

"Що Вам розповісти про Донецьк? Там все дуже погано. Я не знаю, як там можна жити і не поїхати кукухою. Але, напевно, людині, яка сумує за "совком" там кайф ... У Донецьку все дуже сумно ... В будній день, у вересні, тобто з усіма студентами вже і т.д., центральну вулицю Артема можна переходити пішки і не зустріти жодної машини (донеччани зрозуміють)", - пише вона.
Крім того в Донецьку дуже багато бездомних тварин: і кішок, і собак. "Біля "Донбас Арени" бігають зграї здичавілих собак. Собаки їдять кошенят ... тому що їсти їм більше нічого, я так розумію ...", - ділиться страшними подробицями дівчина.

Вона додає, що до того ж, продукти, що продаються в місті, всі російського виробництва і низької якості. "Раз купила якийсь йогурт - і викинула, він точно був не з молока. Продукти - РФ. Думаю, зрозуміло чому, так? Кордони закриті", - пише колишня донеччанка.

Вона додає, що співчуває тим, хто не може виїхати з окупованих територій, адже не можуть залишити літніх родичів. У той же час їй незрозумілі мотиви молодих людей, які могли б виїхати, але не роблять цього. "Але молодь, яка вибирає там залишитися ось просто так, що їм там все О.К., ось це для мене - справжня дичина. Навіть маючи там нормальний рівень доходу (х.з. як, звичайно, вони це роблять), там ти не купиш того, що хочеться, навіть примітивно - їжі. Не кажучи про інші можливості ...", - резюмувала дівчина.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...