І це не українська: Ізраїльський футболіст розповів, яку мову вивчив у донецькому "Шахтарі" замість російської

Манор Соломон виступає за "Шахтар" з 2019 року.

Манор Соломон

Ізраїльський захисник "Шахтаря" Манор Соломон розповів, якій мові він надає перевагу перед російською, передають Патріоти України з посиланням на видання Трибуна.

"На початку мене хвилювало незнання російської мови, адже в колективі дві основних мови - португальська і російська. І практично не використовується англійська.

Спочатку було дуже важко перебувати між бразильцями і українцями. Мені пощастило, що тоді в клубі був Ларрі Кайоде, який спілкується англійською. У нас завжди був хтось, хто перекладав.

Згодом я став більше розуміти португальську і російську. Це допомогло мені в адаптації. Можна сказати, що я вже практично завершив цей процес.

Португальська набагато легше мені дається, адже вона близька до англійської. Мені простіше її зрозуміти і розмовляти нею. Тому португальську я знаю краще, ніж російську, яка дуже важка для мене. Іноді мені навіть важко вимовляти слова. Думаю, з часом я краще говоритиму російською, - сказав Соломон.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...