І "зайвий раз не мити машину": Улюблений байкер Ху*ла поліз у болото, щоб попросити кримчан "потерпіти"

Росія почала в анексованому Криму інформаційну операцію, щоб змусити кримчан змиритися з дефіцитом прісної води.

Улюблений байкер Путіна і ватажок байкерського клубу "Нічні вовки" Олександр Залдостанов заради красивої картинки поліз в болото біля кримської гори Гасфорта. Цю ділянку площею в 267 гектарів окупанти незаконно передали в оренду "Нічним вовкам", передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Ще кілька років тому болото було повноводним озером. Однак окупаційна влада півострова викачали з нього практично всю воду, що призвело до екологічної катастрофи. "Помирає природа! Непоновлювана водойма перетворюється в болото", - поскаржився Залдостанов.

Він звернувся до кримчан з проханням потерпіти труднощі з дефіцитом прісної води. "Може бути, варто тимчасово потерпіти відключення, ніж потім постійно бути відключеними болотами і комарами? (...) Подивіться, це буде скрізь!" - заявив байкер Кремля.

Він попросив кримчан допомогти окупаційній владі "зберегти воду", зокрема, закликав жителів півострова "зайвий раз не мити машину".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...