І знову про маршрутки: Поїздка в громадському транспорті виявилася фатальною для українки (відео)

Жінці в маршрутці відірвало палець.

У маршрутці Кропивницького стався кричущий випадок. Жінці дверима відірвало півпальця. Зараз жінці ампутували мізинець, саме так закінчилася для неї поїздка в переповненому транспорті, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

У сюжеті зазначили, що пенсіонерка Клавдія Цима поверталася з правнучкою з кінотеатру і пару зупинок вирішили проїхати на маршрутці.

"Двері зачиняються і відчуваю, що щось затиснуте. Кажу, що у мене відірвало ніготь. Я не бачила, що у мене вже там півпальця немає", —розповіла Клавдія.

Жінка замотала палець і поїхала додому, вже в квартирі зрозуміла, що їй відірвало півпальця. Вона швидко поїхала в травмпункт на таксі.

За словами водія маршрутки, він попереджав жінку, що автобус переповнений і говорив не входити.

Зараз постраждала лікується за власний рахунок, так як не може отримати компенсацію від страхової компанії через те, що не викликала на місце події поліцію і швидку допомогу.

Для отримання моральної компенсації жінці потрібно було мати з собою квиток, якого у неї не було. На транспортному підприємстві сказали, що проведуть інструктаж для таких випадків для водіїв.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...