"Я досить агресивна і була би радикальніша": Відома журналістка пригрозила прессекретарці президента

Соколова порівняла ситуацію із моментом, коли Мендель відштовхнула журналіста Сергія Андрушка від Зеленського.

Яніна Соколова

Відома українська журналістка Яніна Соколова пригрозила прессекретарці президента України Володимира Зеленського Юлії Мендель. Вона заявила, що не дозволить Мендель штовхати себе чи поводитися некоректно, передають Патріоти України з посиланням на Радіо Свобода.

Вона додала, що їй нецікавий як формат інтерв’ю, коли до президента приходить четверо журналістів із різних телеканалів, так і такий захід, який команда Зеленського провела у фудмаркеті.

"Сам на сам. І, більше того, це має бути розмова, в якій я матиму право дискусії до тих пір, поки не знайду відповіді як журналіст на своє питання. Тут яку дискусію я мала би? 5 хвилин? Набігла би на мене Мендель, схопила б мене за одяг, виволокла б..." – відзначила Соколова.

Інтерв’юер порівняв таку ситуацію із моментом, коли Мендель відштовхнула журналіста Сергія Андрушка від Зеленського. "А я їй відповіла би, бо я – не Андрушко. Я досить дівчина агресивна і була би радикальніша. Я впевнена. Тому я їм невигідна була. Та й вони мені нецікаві", – відповіла Соколова.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...