"Я досить скромна людина в побуті": Що відомо про нерухомість Святослава Вакарчука

Позачергові парламентські вибори відбулись в Україні 21 липня. За даними екзит-полів та проміжними даними ЦВК, у Верховній Раді 9-го скликання буде представлено 5 політичних партій, серед яких і новостворена партія Святослава Вакарчука "Голос".

Журналісти з'ясували, що відомо про квартири і маєтки одного з найпопулярніших українських музикантів, який уже вдруге стане депутатом Верховної Ради, передають Патріоти України з посиланням на 24 канал.

У 2007-му Святослав Вакарчук пройшов у парламент за списоком блоку "Наша Україна – Народна самооборона". 16 грудня 2008 року музикант добровільно склав депутатські повноваження і пояснив це рішення тим, що "не хотів втратити себе".

Що відомо про нерухомість Вакарчука?

З відкритих джерел відомо, що лідер партії "Голос" володіє квартирами у Києві та, ймовірно, має будинок за містом. Про це сам Вакарчук розповідав у кількох інтерв'ю.

"Я досить скромна людина в побуті. Я мешкаю в багатоквартирному будинку. У мене дві квартири в Києві, але в одній я давно не живу. У мене немає ніякої нерухомості за кордоном і ніколи не було", – так розповідав сам Вакарчук.

Декларація Святослава Вакарчука

Офіційної інформації про доходи Вакарчука на сайті НАЗК немає.

Проте відомо, що свого часу музикант мешкав на вулиці Антоновича у центрі Києва.

Квартира Вакарчука у самому центрі Києва поруч із зірковими сусідами
Трохи згодом, у 2016 році в мережі з'явилась інформація, що Вакарчук переїхав у дворівневі апартаменти знову на останньому поверсі житлового комплексу на вулиці Московській у Печерському районі Києва.

Нове помешкання Вакарчука на вулиці Московській у Києві

Де зараз живе Вакарчук

Одразу після того, як лідер "Океану Ельзи" заявив про те, що має намір йти у Раду, він зареєстрував свій акаунт в Instagram. Однією із перших публікацій тоді вже кандидата у нардепи було фото, де він на ґанку, скоріш за все, власного будинку займається йогою.

Святослав ВакарчукЦе й справді може бути його житло, адже в одному із нещодавніх інтерв'ю Вакарчук ділився про те, що його кіт на ім'я Северин чудово себе почуває. Як бачимо – на фото він також є.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...