"Я і мої родичі ох*****мо!": Чемпіонка України з боксу шокована ситуацією в країні (відео)

Колесник, підтримує боксерів Московського патріархату Усика і Ломаченка і обурюється поведінкою багатьох політиків і журналістів, які задають спортсменам провокаційні питання.

Багаторазова чемпіонка України з боксу і боєць змішаних єдиноборств (ММА) Олена Колесник записала відео, в якому обурилася ситуацією в країні, передають Патріоти України.

"Мої друзі, я і мої родичі ах*****ть [шоковані] від ситуації в країні. Від неможливості працювати, від неможливості платити комунальні податки, неможливості купувати їжу. Чому мої друзі повинні їхати за кордон, сподiваясь підтирати якомусь літньому (нехай, можливо, і милому) європейцеві д*пу і збирати полуницю?" – емоційно заявила спортсменка.

Раніше Олена викликала на бій телеведучу журналістку Яніну Соколову, за її образи на адресу Олександра Усика.

Увага! Відео містить ненормативну лексику!

Відзначимо, що Колесник у 2017 році похвалилася фото в Москві з найскандальнішої спортсменкою Росії Мар'яною Наумової, яка першою отримала звання "заслужений майстер спорту "ДНР" під час нелегального візиту на окупований Донбас.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...