"Я кайфую від себе. Я дивлюся в дзеркало і собі подобаюся": Українка з найбільшими вилицями в світі наколола їх сама (відео)

Настя - киянка, вона вчилася в школі на Прорізній, потім поступила в університет їм. Т. Шевченка.

Українка Анастасія Покрищук - володарка найбільших вилиць у світі. Наколола вона сама собі їх за допомогою філерів, які зазвичай колються в губи для збільшення їх об'єму. Настя - киянка, вона вчилася в школі на Прорізній, потім поступила в університет їм. Т. Шевченка. Там вона відучилася 6 років, закінчила магістратуру на факультеті "Психологія". За спеціальністю Покрищук пропрацювала не дуже довгий час, потім життя змусило піти її працювати продавцем парфумерії. Дівчина встигла попрацювати й в DutyFree та у відомому київському ТЦ. Про це вона розповіла в програмі "Зірковий шлях", передають Патріоти України.

"Я дуже швидко завжди звільнялась, я відчувала себе жахливо, мені це не подобалося. Я працювала продавцем в трьох місцях", - розповіла українка.

З того часу все і почалося, вона захопилася соцмережею Instagram. Викладала туди фотографії в різних ракурсах. До речі, зараз у Насті близько чверті мільйона підписників, завдяки її неординарній зовнішності. Дівчину почали впізнавати на вулицях півтора року тому. В соцмережі вона взяла собі нікнейм Just Queen.

"Мені дуже приємно, що до мене підходять на вулицях", - розповіла Анастасія.

Українка розповіла, що їй не подобалася її зовнішність: маленькі губи, великий ніс. Вона почала ходити до косметолога і намагатися змінити те, що її не влаштовувало. Минулого року вона самостійно почала колоти філери собі в обличчя.

Зараз блогер дуже задоволена своїм обличчям, хоча згадує, що перший укол було зробити дуже страшно, а потім все пішло "як по маслу".

"Я кайфую від себе. Я дивлюся в дзеркало і собі подобаюся", - сказала Анастасія.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...