"Я лікував зуби, а потім моя благовірна каже: "Слухай, я нюх втратила": Усик зізнався, що перехворів на коронавірус

Було це ще під час першої хвилі пандемії.

Український боксер-суперважковаговик Олександр Усик зізнався, що перехворів коронавірусом, передають Патріоти України.

«Я і не панікував тоді особливо. Говорив, що ми всі цим перехворіємо. Те, що є вірус, - він є. Люди завжди хворіють навесні і восени.
У мене взагалі ситуація була така: я лікував зуби, а через час у мене надуло особа і з'явилася температура. Я не сильно переживав з цього приводу, тому що мені вставляли зуби і все таке. Але потім моя дружина, чудова і благовірна, каже: «Слухай, я нюх втратила». І ми викликали лікаря, який перевірив нас обох, і дійсно все підтвердилося. Хоча у всього нашого оточення, яке живе і працює з нами, було все нормально - ні у кого нічого не виявилося. Ми з дружиною сіли на карантин і просиділи так 14 днів. У мене була температура три дні - 37,2 або 38 градусів, ну і слабкість. Я весь час лежав на ліжку, що мені дико не подобалося, тому що я абсолютно ненавиджу хворіти.
Моя позиція в цьому питанні - ми багато панікуємо. Тобто людей заганяють в паніку, яка є причиною ще більших проблем. Люди починають багато всього додумувати, хоча вони повністю здорові", - поділився кримчанин в інтерв'ю власному Youtube-каналі USYK17.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...