"Я людина проста. І я за правду": Зеленський відреагував на повідомлення про відпочинок на 40-метровій яхті у Туреччині

У штабі майбутнього президента України Володимира Зеленського категорично спростували поширену турецькими ЗМІ інформацію про те, що він нібито відпочиває в Туреччині на 40-метровій яхті.

У заяві наголошується, що в деяких ЗМІ Туреччини, зокрема, у виданні Milliyet з'явилися фейкові новини про новообраного президента України, який нібито має намір відпочивати в Туреччині на яхті довжиною 40 метрів. "Я людина проста. І я за правду. Мені не потрібні яхти і вілли. Я просто хочу два дні побути зі своєю сім'єю і дітьми", - цитує Зеленського його прес-служба, передають Патріоти України.

"На жаль, створення фейків і поширення недостовірної інформації - одна з хвороб сучасних медіа - не має меж. У тому числі, географічних. Прес-служба Володимира Зеленського офіційно спростовує цю інформацію. І наполягає на спростуванні цієї неправдивої інформації турецькими ЗМІ, в тому числі виданням Milliyet", - підкреслюється в заяві.

Нагадаємо, що 26 квітня вранці Зеленський написав на своїй сторінці в Facebook, що вилетів до Туреччини, куди повіз на відпочинок своїх дітей. "Домовлялися бути відкритими. Так ось. Вилітаємо до Туреччини. Відвожу дітей на щорічний фестиваль "Весело", - повідомив майбутній президент. Він також зазначив, це будуть його перші вихідні за останні чотири місяці, і в Україну він повернеться через два дні.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...