"Я мужик і не Єфремов": Тарзан покаявся у зраді Корольовій (відео)

Стриптизер зробив офіційну заяву в соцмережі.

Тарзан розповів, чому він зрадив своїй дружині українці Наташі Корольової. За словами актора і стриптизера, його просто обдурили і "склеїли". 50-річний артист розповів, що якісь молоді дівчата 20 років спеціально накачали його "набором речовин" і він став неадекватний. Далі між ними сталася близькість, передають Патріоти України.

Як відомо, поки дружина актора відпочивала, він привів у дім дівчат і вони вкрали з квартир ювелірні прикраси на суму понад 5 млн рублів і 3 тис. євро

Про зраду Тарзан повідомив на відео в Instagram, назвавши це офіційною заявою. Він кілька разів повторив, що любить свою дружину, а історія з нібито його новою пасією і її вагітністю - це все сценарій. Також артист сказав, що про зраду він чесно розповідає, бо він не Єфремов.

"Зате тепер всі, хто сумнівався, знають, що я мужик на 200%", — заявив Тарзан.

За словами росіянина, він шокований тим, що в пресі написали, що дівчина вагітна від нього. Він зазначив, "що не допускав цього".

"Я звертаюся до цих дам, які не мають ні мозку, ні таланту. Ви нігтя моєї дружини не вартуєте!" - сказав Тарзан.

На цьому артист не зупинився, він сказав, що найголовнішим досягненням молодої дівчини буде те, що її "тра*нув Тарзан". Він не забув згадати, що "шахрайки" прихопили цінні речі з квартири його сім'ї.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...