"Я не буду дотримуватися цих правил, мені якось до одного місця, нах нехай ідуть!": Українці чинять опір новій реальності зі штрафами

Влада весь час посилює карантин, а українці, як у тому анекдоті – ви у вікно, а ми у двері, ви у двері, а ми через вікно.

В той час, як Європа і США оплакують тисячі жертв ненаситного китайського вірусу Ковід-19, багато українців переконані, що проблема перебільшена, ризики мінімальні і карантин – експеримент влади над громадянами і бажання вбити економіку, передають Патріоти України з посиланням на Главред.

Чесно кажучи, думок, чому коронавірус – це не таке велике зло, яким його малюють, багато різних і дуже барвистих. Частина громадян відкидають нову реальність, світова, так і власна статистика для них – це лише цифри.

Народ, як і раніше думає, що в зоні ризику тільки хворі люди похилого віку, а їм, молодим та здоровим, боятися нічого. І плювати на те, що небезпечний Ковід-19 вбиває навіть тих, у кого не було скарг на здоров'я.

У той же час в Україні вже підтвердили 1319 випадків COVID-19, хвороба вбила 37 наших громадян.

Загалом, влада весь час посилює карантин, щоб зупинити пандемію коронавірусу, а українці, як у тому анекдоті – ви у вікно, а ми у двері, ви у двері, а ми через вікно.

Сьогодні, 6 квітня, в силу вступили нові правила. Українців зобов'язали перебувати в громадських місцях у масках. Якщо відсутні засоби захисту, то можна отримати штраф.

Відтепер заборонено дітям до 14 років перебувати у громадських місцях без супроводу дорослих.

Відтепер заборонено відвідувати парки, сквери, зони відпочинку, лісопаркові і прибережні зони, крім вигулу домашніх тварин однією особою і в разі службової необхідності.

Не можна виходити на вулицю без документів і можна ходити разом у кількості не більше двох осіб.

Список заборон, насправді, великий. За порушення – неприємний сюрприз у вигляді штрафів від 17 до 34 тисяч гривень та навіть кримінальна відповідальність.

В соцмережах з цього приводу багато різних думок:

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...