"Я не для того, чтобы геополитическую ху*ню рассказывать": Автор "Воїнів Світла" вперше висловився про події в Білорусі (відео)

Сергій Міхалок написав пісню «Воїни Світла», яка стала гімном українського Майдану.

Фронтмен проекту Brutto Сергій Міхалок після триденного мовчання вперше прокоментував ситуацію в Білорусі, під час якої омонівці жорстко били протестувальників, передають Патріоти України з посиланням на Думскую.

Міхалок виступив в одному з одеських клубів. Вийшовши на сцену, він сказав: «Я знаю, что все наши братья-белорусы — Воины Света поборют всех Дартов Вейдеров, но я здесь не для того, чтобы геополитическую ху*ню рассказывать, а для того, чтобы петь вам оху*нные песни».

Видання уточнює, що більше на тему протестів в Білорусі Міхалок під час виступу не говорив.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...