"Я не хотів продавати жодної акції": Ярославський розповів, як його змушували продати "Металіст" Курченку

Ярославський був президентом "Металіста" з 2005 по 2012 рік. У 2013 році продав клуб.
Олександр Ярославський

Колишній президент "Металіста" Олександр Ярославський розповів, чому продав клуб Сергію Курченку. Подробиці повідомляє "Циганик Live" на FootballHub, передають Патріоти України.

"Про "Металіст" я думав і думаю постійно. Прийшов час повернути його. Ви говорите про очищення "Металіста". Він і не був заплямований ніколи. Ви говорите, що не можу займатися "Металістом" до 2023 року. Це не зовсім так.

Відкрию секрет, що коли сталася вся ця ситуація, і Курченко попросив продати йому "Металіст", я не хотів продавати жодної акції. Коли ситуація підтиснулася політично, я розумів, що "Металіст" разом зі мною знищать. Я хотів відвести від "Металіста" всі ці негаразди.

Я запропонував Курченку 50% продати і залишити собі 50%. Він мені зателефонував через день і сказав, що йому порадили його експерти, що якщо я навіть залишуся на одну мільйонну частку в "Металісті", то про нього в клубі ніхто навіть не знатиме.

Тоді заради "Металіста" я і зважився на цей продаж. Я б ніколи "Металіст" не продавав. Ніколи.

Чи була домовленість, що не буду 10 років займатися футболом в Україні? Так, це прописано в контракті. Я чому активно почав сьогодні цим займатися. Не було сенсу цим займатися за 5 років, 2-3 роки. Залишається 1,5 року до моменту, коли я можу офіційно займатися футболом.

Я завжди дотримувався букви закону. Неважливо, хто такий Курченко, як він добрався до ситуації. Але якщо я пообіцяв - це закон. Сьогодні не можу бути власником клубу, але займатися підготовкою можу. Цим активно зайнятий, - сказав Ярославський.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...