"Я не сумую": Ексведуча шоу "Орел і решка" заявила, що Україна не розвивається і в країні дуже депресивна атмосфера

Вийшовши заміж втретє, Бадоєва переїхала до Італії...

Ексведуча програми "Орел і решка" негативно висловилася про Україну, заявивши, що країну "кидає з боку в бік" і витає депресивна атмосфера. Жанна Бадоєва дала інтерв'ю програмі "Слава +", де серед іншого розповіла, що раніше дуже любила приїжджати до Києва, передають Патріоти України.

А зараз, на думку ведучої, Україна "жбурляє". "Я дуже добре пам'ятаю Київ до всіх цих страшних подій. Раніше я дуже любила приїжджати до нього, це було процвітаюче місто. Зараз там дуже депресивна атмосфера, у мене відчуття небезпеки. Дуже дивні зміни відбуваються", - висловилася Бадоєва.

Ведуча додала, що зараз за Україною не сумує. За її словами, до неї всі приїжджають і вона також їздить в Україну.

Варто зазначити, що більша частина творчої кар'єри Бадоєвої пов'язана з Києвом, вона брала не останню участь у створенні ряду популярних проектів на українському ТБ. У тому числі в 2011 році Бадоєва разом з подружжям Євгеном і Оленою Синельниковими, Нателлою Крапівіною придумала формат програми "Орел і решка" на телеканалі "Інтер", де вона стала ведучою разом зі своїм другим чоловіком Аланом Бадоєвим.

Вийшовши заміж втретє, Бадоєва поїхала до Італії, де живе і працює її нинішній чоловік-бізнесмен Василь Мельничин.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...