"Я не задоволений": Нардеп заявив, що не має 100 мільйонів на заставу

Ярослав Дубневич став першим депутатом Ради дев'ятого скликання, з якого парламент зняв недоторканність і дозволив арешт.
Ярослав Дубневич

Народний депутат Ярослав Дубневич, якому загрожує арешт і утримання під вартою, не бачить можливості сплатити заставу в 100 млн гривень. Нардеп буде подавати апеляцію і добиватися розумної суми. Про це депутат заявив в залі суду, коментуючи винесений суддею вердикт, передають Патріоти України з посиланням на Громадське.

Дубневич і його адвокат не залишили без уваги той факт, що суддя призначила більш високу заставу, ніж просили прокурори. «Рішення судді навіть більше, ніж те, що прокурори просили. Не знаю, як зможу знайти 100 мільйонів. Я не задоволений. Занадто великий заставу ... Якщо я не знайду кошти, то доведеться сидіти в СІЗО», - заявив Дубневич за підсумками засідання.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...