"Я НХ бачив вас разом з усією вашою стурбованістю": Одіозний соратник Януковича оприлюднив дані ще трьох авто "Схем"

Портнов пригрозив публікувати дані про всі їх автомобілі, персональні відомості.

Ексзаступник глави Адміністрації побіжного президента Віктора Януковича Андрій Портнов оприлюднив дані ще трьох автомобілів програми "Схеми: корупція в деталях". «Звісно, наступного разу я вчиню ще чіткіше і креативніше, але ключовий сигнал цієї історії - стурбованість про розкриття їх особистих даних», — написав Портнов в своєму Telegram-каналі, передають Патріоти України.

Він пригрозив публікувати дані про всі їхні автомобілі, персональні відомості про причетних співробітників «одіозного ЗМІ», місця їх проживання, біографії, паспортні дані та «інші реквізити до десятого коліна».

За його словами, журналісти Радіо Свобода «здійснюють протиправну оперативно-технічну діяльність». «Я НХ бачив вас, одіозне Радіо Свободи, разом з усією вашою стурбованістю», — заявив Портнов.

«Наводжу дані ще трьох ваших автомобілів, які займаються незаконною діяльністю. <..> Нахабних і одіозних потрібно жорстко вчити», — сказав Портнов, прикріпивши фото номерів автомобілів Схем.

Він опублікував персональні дані водія знімальної групи, яка займається розслідуванням діяльності Портнова. Зокрема, були опубліковані його повні паспортні дані та домашню адресу, номери авто, а також дані, що свідчать про стеження за його місцем проживання.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...