"Я пішов у школу, коли мені було 2 роки": Гройсман розповів, як "на собі відчув, що таке освіта"

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що обізнаний у проблемах освіти, оскільки виріс у родині педагогів.

"Я пішов в школу, коли мені було 2 роки. Хоч це і звучить як жарт, але це жарт тільки наполовину. Моя мама була вчителькою. І не тільки мама, велика частина родини, починаючи з діда – педагоги", – написав він на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Тоді мене, ще зовсім малюка, мама брала за руку і приводила в школу. Я сідав на останній парті, мама викладала, а я слухав", – продовжив прем'єр-міністр.

Гройсман додав, що через це "не тільки зрозумів, але і відчув", що таке освіта, з самого дитинства. "Що це важка праця для вчителів і фундамент усього подальшого життя для дитини", – написав політик.

Як зазначив він, для впровадження реформи Нової Української школи вже було впроваджено близько 7 млрд гривень. "А це нове обладнання, нові підходи до навчання дітей і стажування вчителів. Далі реформа повинна охопити всю середню школу", – повідомив Гройсман.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...